Vaalirahoitus ja riippumattomuus

Lauantai 11.4.2015 klo 7:48 - Mauno Vanhala


Olen seuraillut KSML ilmoituksia ja niissä oikeastaan vain Toimi Kankaanniemi ja minä ilmoittavat maksavansa itse ilmoituksensa. Osa ei ilmoita maksajaa ja osalla piirijärjestöt ja tukiyhdistykset maksavat viulut.

Teollisuus ja liikemaailma panostaa kyselyni mukaan ainoastaan "juokseviin nousukkaisiin". Tämähän toistaa sen, mitä Arto Merisalo paljasti dokumentissan. Eli isot pojat taustalla ohjailevat pitkälle, kuka poliitikko nousee ja kenestä poliittisen nuorijärjestön jäsenestä tehdään jo raakileena ministeri. Riippumatta hänen kyvyistään. Nykyhallituksessa taisi olla muutamia fiaskovalintoja kansan kannalta, mutta kai ne olivat oikeita lobbareitten kannalta.

Nyt on ainakin pari riippumatonta ehdokasta, jotka ovat tehneet kampanjansa omilla rahoillaan, ja jotka siteneivät jatkossakaan kuuntele isoa rahaa, tai muita sponsoreita. Olemme viemässä kansan sydämen äänen eduskuntaan, ei ison rahan määrääjänääntä. Meillä on korruptiota melko pahastikin näissä poliitikantekokuvioissa, ja sitä vastaan on taisteltava.

Avainsanat: vaaliraha, korruptio


Kommentit

18.4.2015 20:23  Taimi

Tärkeä näkökulma, ehkä kaikkein tärkein on juuri tuo riippumattomuus isostarahasta. Arto Merisalon haastattelu Hesarissa oli erittäin paljastava ja kyllähän sen mainonnastakin näkee kenellä ne suurimmat ja kalleimmat mainokset ovat. Viikon päivät sitten oli erään isonrahan edustajan mainos kolme kertaa maakuntalehden etusivulla. Siis samassa numerossa!! Luulisi siitä ihmisten tajuavan!
Taistelkaatte myös vakuutusyhtiöiden korruptioita vastaan! Kuten Jari Lindström ja Anssi Joutsenlahti ovat tehneet.

18.4.2015 20:27  Taimi

Kansanedustajan tulee kuunnella kansaa - äänestäjiään! Eikä myydä itseään lobbareille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini